Vítejte, Přihlásit
Titanová pánev hranatá grilovací je velmi oblíbená pro efektivnější využití plochy při grilování ražniči, masa, ryb a zeleniny. Všechny pokrmy je možné připravit bez tuku nebo pánev jen vytřít ubrouskem s kapkou oleje. více info
Tvar nádoby je ideální pro přípravu ryb. V titanové pánvi můžete smažit, péct, opékat jak na varné desce, tak i v troubě. Všechny pokrmy je možné připravit bez tuku nebo pánev jen vytřít ubrouskem s kapkou oleje. více info
Pánev nízká (5 cm) na indukci je nejvíce používaná pro smažení, opékání, přípravu minutkových jídel. Je možné v ní připravit řízky, steaky, masové medailonky, opékané brambory. Vhodná je také pro lívance, palačinky a bramborové či zeleninové placky. Dále pro přípravu vaječné... více info
Pánev nízká (5 cm) na indukci je nejvíce používaná pro smažení, opékání, a přípravu minutkových jídel. Je možné v ní připravit řízky, steaky, masové medailonky, opékané brambory. Vhodná je také pro lívance, palačinky a bramborové či zeleninové placky. Dále pro přípravu vaječné omelety nebo... více info
Pánev hluboká (7cm) na indukci je ideální pro přípravu masových jídel s omáčkou nebo šťávou. V pánvi také pohodlně uvaříte masové a zeleninové směsi, osmažíte ryby nebo mořské plody. Pánev je vhodná také pro restování nebo dušení masa a zeleniny. Všechny pokrmy je možné připravit bez tuku nebo pánev jen... více info
Pánev hluboká (7cm) na indukci je ideální pro přípravu masových jídel s omáčkou nebo šťávou. V pánvi také pohodlně uvaříte masové a zeleninové směsi, osmažíte ryby nebo mořské plody. Pánev je vhodná také pro restování nebo dušení masa a zeleniny. Všechny pokrmy je možné připravit bez tuku nebo pánev jen... více info
Pánev hluboká (7cm) na indukci je ideální pro přípravu masových jídel s omáčkou nebo šťávou. V pánvi také pohodlně uvaříte masové a zeleninové směsi, osmažíte ryby nebo mořské plody. Pánev je vhodná také pro restování nebo dušení masa a zeleniny. Všechny pokrmy je možné připravit bez tuku nebo pánev jen... více info
Pánev hluboká (7cm) na indukci je ideální pro přípravu masových jídel s omáčkou nebo šťávou. V pánvi také pohodlně uvaříte masové a zeleninové směsi, osmažíte ryby nebo mořské plody. Pánev je vhodná také pro restování nebo dušení masa a zeleniny. Všechny pokrmy je možné připravit bez tuku nebo pánev jen... více info
Titanová pánev WOK na indukci je oblíbená k přípravě čínských nebo thajských jídel. Ovšem ideální je také pro přípravu guláše, omáčky, dušeného masa nebo zeleniny. Velmi pohodlně v pánvi WOK připravíte restovanou zeleninu, marmeládu, opražíte ořechy, nebo připravíte popcorn. Všechny pokrmy je možné připravit... více info
V titanovém hrnci s parní nástavbou je možné připravit celý oběd na jedné varné ploše. V hrnci připravíte polévku, v parní nástavbě pak maso (ryby), přílohu i zeleninu. V páře je možné vařit bez tuku a soli se zachováním vitamínů a chutí ( v páře se nemísí chutě). Bez parní nástavby pak můžete hrnec... více info
V titanovém hrnci s parní nástavbou je možné připravit celý oběd na jedné varné ploše. V hrnci připravíte polévku, v parní nástavbě pak maso (ryby), přílohu i zeleninu. V páře je možné vařit bez tuku a soli se zachováním vitamínů a chutí ( v páře se nemísí chutě). Bez parní nástavby pak můžete hrnec... více info
V titanovém hrnci s parní nástavbou je možné připravit celý oběd na jedné varné ploše. V hrnci připravíte polévku, v parní nástavbě pak maso (ryby), přílohu i zeleninu. V páře je možné vařit bez tuku a soli se zachováním vitamínů a chutí ( v páře se nemísí chutě). Bez parní nástavby pak můžete hrnec... více info
V titanovém hrnci s parní nástavbou je možné připravit celý oběd na jedné varné ploše. V hrnci připravíte polévku, v parní nástavbě pak maso (ryby), přílohu i zeleninu. V páře je možné vařit bez tuku a soli se zachováním vitamínů a chutí ( v páře se nemísí chutě). Bez parní nástavby pak můžete hrnec... více info
V titanovém hrnci na indukci pohodlně uvaříte omáčky, polévky, přílohy, rizoto, guláš, dušené zelí, luštěninové kaše. Menší velikost je vhodná pro přípravu jíšky, pudinku, ovesné kaše nebo marinády na maso. Hrnec je ideální pro vaření zeleniny v malém množství vody a tím dochází k zachování většiny... více info
V titanovém hrnci na indukci pohodlně uvaříte omáčky, polévky, přílohy, rizoto, guláš, dušené zelí, luštěninové kaše. Menší velikost je vhodná pro přípravu jíšky, pudinku, ovesné kaše nebo marinády na maso. Hrnec je ideální pro vaření zeleniny v malém množství vody a tím dochází k zachování většiny... více info
Titanový kastrol hranatý na indukci je nyní nejoblíbenější titanové nádobí, a to pro efektivnější využití plochy při přípravě ražniči, masa, ryb, ať už je pečete, smažíte, opékáte nebo dusíte. V Kastrolu hranatém se běžně připravují polévky, guláše, omáčky, těstoviny, přílohy. Uvaříte v něm také... více info
Titanový kastrol na indukci je vhodný pro dušení a smažení masa, zeleniny. Pohodlně v něm uvaříte těstoviny, přílohy, omáčky. Kastrol je oblíbený pro pohodlnou přípravu žemlovky, perníku, buchty a to na varné desce i v troubě. Ideální použití kastrolu je pro zapékání jídel např. brambory, těstoviny, ryby. ... více info
Titanový kastrol na indukci je vhodný pro dušení a smažení masa, zeleniny. Pohodlně v něm uvaříte těstoviny, přílohy, omáčky. Kastrol je oblíbený pro pohodlnou přípravu žemlovky, perníku, buchty a to na varné desce i v troubě. Ideální použití kastrolu je pro zapékání jídel např. brambory, těstoviny, ryby. ... více info
Žádné zboží
Poštovné
0,00 Kč
Celkem
0,00 Kč
Máte problém, chcete poradit?
Volejte (+420) 777 617 302
denně od 8 - 18 hodin